Salı, Ağustos 16, 2005

Sandaletlerim geri geri gidiyor dönerken..

Margot tatile gitti. Uslu uslu gezdi. Şapkasını, gözlüğünü hiç çıkarmadı gezerken. Usul usul gezdi, tatilde olduğunu hiç aklından çıkarmadı gezerken...

Margot tatilden döndü. Uslu uslu döndü. Herşeyini yeniden topladı dönerken. Usul usul topladı, tekrar tatile çıkacağını hiç aklından çıkarmadı dönerken...

Margot bir topladı, bir çıkardı. Elde kalanı neye ekleyeceğini şaşırdı dönerken..Attı çantasına yürüdü, ilerde lazım olacak diye söylendi uçakta uykuya dalarken..

3 yorum:

hera dedi ki...

o guzel cakillardan da getirdin mi merak ediyorum?

Deniz dedi ki...

Margot tatilden mutlu dondu sanki, keske nefret etmese komedi dans uclusunden, eski gunlerin hatri diye bir sey var hem degil mi efendim?

Margot dedi ki...

Hera,
O güzel çakıllardan Antalya'daki evde bol bol olduğundan İstanbul'a getirmeyi akıl edemedim. Ama onun yerine dağ kekiği ve biberiye gibi bitkisellerden getirdim, eee varsa yoksa boğaz tabii :-)

Denizcim,
Tatilden bir garip döndüm, böyle çitilenmiş gibi :-) Yani mutlu muyum bilmiyorum ama daha sakin ,daha olumlu olduğum kesin! Komedi dans üçlüsünden nefret etmiyorum canım, tekrar görmeyi göze alamıyorum diyelim, irkiliyorum :-))