Perşembe, Temmuz 28, 2005

Margot ve Yaklaşan Tatilinin Dayanılmaz Cazibesi..


Evet benim de artık sessiz ve yavaştan tatil moduna girmem gerek.

Zira her ne kadar bana cebren ve hileyle unutturulmaya çalışılsa da ben de insanım..

Benim de temiz havaya, denize, güzel yemeklere, gölgede sallanan hamaklara,akşam çökerken kurulan rakı sofralarına, dost muhabbetlerine... ihtiyacım var..!
Benim de sabahları canım istediğinde kalkmalara, bacağımı kolumu bir o yana bir bu yana germelere, tembel tembel balkonda kahvaltı hazırlamalara.. niyetim var..!
Benim de bir türlü okuyamadığım kitaplara dalmalara, güneşli fotoğraflarda gülümsemelere, bisiklete binip sadece çıkardığı o tırrr sesini dinlemelere meylim var..!

Ve cumartesi akşamı bütün bunlara doğru uçacağım...

Gözlerim bembeyaz florosan ışıkların altında, bembeyaz bu ekrana bakıp yorgunluktan morarırken , artık daha fazla pembe dosya,çalan telefon,sıkıntılı insan sesi, tabildot yemek, sigara dumanı, mail trafiği, şehir trafiği,çamaşır bulaşık vs trafiği çekemeyeceğimi şiddetle hissediyorum. Derimin altında pıt pıt atan damarları ve onların gerildiğini hissediyorum. Sağlıklı hafif yanmış bir tenim, hafif ayva göbeğim olsun ve ben onu biraz sağa sola devireyim istiyorum..

Buradakileri bırakıp, güneye su kenarlarına iniyorum, yanımda yazı yazmama yetecek alet edavat bulduracak olan ben, biraz da çıplak ayak yazmak istiyorum...

8 yorum:

mono dedi ki...

ya ben de istiyorum kaşta kayalıklarda güneşlenip sonra serin sularda serinlemeyi, sonra akşamları ılık havada balık yiyip rakı içmeyi ama eylül kadar uzak bana şu an tatil.. iyi eğlenceler sana...

hera dedi ki...

ne tarafa soyle de daha cok canimiz istesin, hasetimizden catlayalim hatta? ya da suraya git buraya ugra diyip gitmis kadar olalim...

Margot dedi ki...

Sevgili Pınar,
Zaman çok çabuk geçiyor, yakında Eylül olacak nasıl olduğunu anlamadan.. Eğlenmeye, dinlenmeye çalışacağım ,o kadar ihtiyacım var ki!
Sevgili Hera,
Önce Antalya, muhtemelen ordan Fethiye'ye geçeceğim. Antalya'da beni hasretle bekleyen annem var, onunla biraz kaldıktan sonra Fethiye'ye gideceğim. Belki ordan da yazarım, ama çatlatmak için değil bana iyi geldiği için, çok sevdiğim için :-)

uykusuzadam dedi ki...

Antalya ve Fethiye mi ?
Bana 2 saat mesafeye geliyosun yani :)
Bakarsın bi merhaba demeye uğrarım :)
iyi tatiller !!

Margot dedi ki...

Uykusuz ,
Sen Seattle'dan yazdığına emin misin? :-) Aynen dediğin yerlerde dönüp dolaşıyor olacağım, resimden çıkardığın birine rastlarsan o ben olabilirim! :-)

uykusuzadam dedi ki...

Seattle'in bir şifre olduğunu şimdiye kadar farketmediğini söylemiyorsun, değil mi ? :))))

Tijen dedi ki...

Sevgili, çok sevgili Margot,
Antalya'ya selam et benden.
Bak bakalim sicak insani eritiyor mu oralarda?
Pazara erkenden çik ki tüm istediklerini pörsümeden alabilesin. Ama mutlaka yesil domates yemegi yap, feslikanli.
Yat, dinlen, gerin ...
Hak ettin. Hem de ne çok!
tijen

akçahan dedi ki...

Margot tatilin umarım iyi geçiyordur.Ben de yarın çıkacağım.Dönüşte görüşmek dileği ile.Sevgiler...