Salı, Haziran 07, 2005

Hoşgeldiniz , ne kadar kalıcaksınız?

Bugün şu minik düdük makarnalardan vardı öğle yemeğinde. Hani şu boncuk boncuk olanlardan. Bence ana okullarındaki cevval öğretmenlerimiz bunları rengaaarenk boyatsınlar miniklere. Sonra bunlardan bilezik, kolye vs yapılsın. Erkek çocukların gelişimi açısından onlara kolye yaptırılması bu cevval öğretmenler tarafından sakıncalı bulunacağından erkek çocuklara da tespih yaptırılabilir mesela !! E çocuk ilkokulda camiiye gidip uygulamalı ders alacaksa (gazeteler öyle yazıyor bu aralar), anaokulunda da makarnadan tespih dizsin , makul ve mantıklı çerçevesinde .

Gazetelerde bir diğer günün konusu da : Depresyon. Gerçi bu konu çok lapa oldu biliyorum , ama bugün yine düdük makarna eşliğinde ekrana bakarken hayretlere düşmeden duramadım. Başlık : Depresyon Oyun Oluyor ! Bilgisayara o kadar çok bakıyorsun ki depresyona giriyorsun. Seni depresyona sokanlar bu durumda biraz hayal kırıklığına uğruyor zira sen eskisi kadar bilgisayara bakmıyorsun. Sen artık eskisi kadar tüketmiyorsun ! Senin bir şekilde geri dönmen gerek .. En güzeli senin bu depresyon oyunlarına sardırman ! Mesela ''Beating the Blues'' (Kederi Yenmek) ya da korkuyor musun hiç dert değil , hemen ''Fear Fighter'' (Korku savaşçısı)oynamaya başlasana ! Böylece depresyonunu hemencecik yener , internet ortamına geri dönersin. Ah şu ecnebiler aah ! Yani biz hala içmeye gidiyoruz, arkadaşların omzunda ağlıyoruz,annemizin kucağına yatıyoruz. Siz ne yapıyorsunuz '' Kederi yenmek''oynuyorsunuz . Oynamayın kardeşim insanların ruh dünyasıyla , oyna oyna nereye kadar ?? Aaaaaa!!!

2 yorum:

Margot dedi ki...

Copy paste ile olmaz bu işler küçük kurbağa , çok reca ederim !

Butterfly dedi ki...

Erkek cocuklarada makarna boyatıp kolye yaptırıyoruz artık, annelerıne, kız arkadaslarına hedıye yapmayı, kendı emeklerı ıle sevgılerını sunmayı daha kucukken ogrensınler bunun tadını bılsınler dıye:) nıye tesbıh olsun kı hem Margot'cugum:)